ingatlan eladó ingatlanok eladó családi házak ház, házak, iroda, ingatlanok, telek, üzletek kiadó iroda irodák inGATLAN ingatlaniroda INGATLAN országos eladó családi házak és eladó telkek országos ingatlan eladó ingatlanok eladó családi házak ingatlan ajánlatok, ingatlanok ajánlatai, ajánlat ingatlanokra ingatlan, ingatlanok, eladó ingatlan, eladó ingatlanok, eladó családi házak országos ingatlan, ingatlan országosan
     
  Hirdetés feladása | Hirdetési szabályzat | Hirdetés meghosszabbítása | Főoldali megjelenés
     
országos ingatlan adatbank
Országos Ingatlan Adatbank Eladó ingatlanok Kiadó ingatlanok Ingatlan keresés Ingatlan ajánlataink Ingatlan irodák Ingatlan irodánk elérhetősége Gyakran ismételt kérdések az országos ingatlan oldalon ingatlan
eladó családi ház
eladó ház
 
Országos Ingatlan adatbank
 
 
Megjelenítési tarifák
Magánszermélyek részére:
  • Egyszeri 800.- Ft + ÁFA (1.016.- Ft) regisztrációs költség ingatlanonként, 1 hetes megjelenés (saját rögzítés, SMS-ben fizetés).
  • Egyszeri 6.294 + ÁFA (8.000.- Ft) regisztrációs költség ingatlanonként, 4 hetes megjelenés + 1 hét főoldali megjelenés.
  • Egyszeri 12.000.- Ft + ÁFA (15.240.- Ft) regisztrációs költség ingatlanonként fél éves megjelenés + 1 hét főoldali megjelenés.
Ingatlan irodáknak, vagy több mint 2 ingatlan esetén:
  • Fél éves regisztrációs költség:
    16.000.- Ft + ÁFA (20.320.- Ft)
  • Minden megjelenített ingatlan után 3.000.- Ft + ÁFA (3.810.- Ft.)

Főoldali megjelenés 1 hétre:
  • Egyszeri 800.- Ft + ÁFA (1.016.- Ft) ingatlanonként, már regisztrált élő hirdetés esetén.
Az ingatlanok addig maradnak az oldalon, míg el nem keltek, de maximum a hirdetés lejáratáig.
Megjegyzés:
  • egy ingatlanhoz 9 db kép tartozhat, amiből legalább 1 db fekvő kell legyen.
 

Működési szabályzat
az ORSZÁGOS INGATLAN adatbanki szolgáltatás igénybevételéhez

A szolgáltatás lényege:
Az ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozások ill. magánszemélyek kínálatának és elérhetőségének gyors, reklámoktól mentes megtalálása oly módon, hogy a közvetítő weblapcímének ismerete nélkül is azok elérhetőek legyenek az oldalunkon szereplő link segítségével is. Az oldalunkon ezen felül lehetőség van ingatlanok képes hirdetésére oly módon, hogy a potenciális érdeklődő teljes információt az aktuális ingatlanhoz tartozó közvetítőn keresztül kaphat csak.

Az "www.orszagosingatlan.hu " weblapon bárki hirdethet ezen feltételek alapján díjazás ellenében.
Az adatbázisunkban szereplő ingatlanközvetítők ingatlanjai szintén elhelyezhetők az oldalon kedvezményes tarifa ellenében és egyszeri díj alapján.

Az ingatlanok addig maradnak oldalunkon amíg el nem keltek (ennek tényéről az aktuális ingatlanközvetítő értesíti az oldal üzemeltetőjét, magánszemély esetén a tulajdonos vagy annak megbízottja), de maximum a hirdetés lejáratáig (1 hétig, 4 hétig vagy fél évig). Természetesen ez az időtartam kérésre díjazás ellenében meghoszzabbítható.

A közvetítő irodával történő szerződéskötés esetén a szerződés a szerződéshez tartozó díjbekérővel együtt érvényes. A szerződéskötés dátuma a díjbekérő pénzügyi teljesítésnek dátuma, mely egyben a szerződés hatálybelépésének időpontja. A szerződés határozott időtartamra szól, mely megegyezik a díjbekérő pénzügyi teljesítését követően a szolgáltató által kibocsátott számlán szereplő időtartammal. (Abban az esetben, ha megrendelő a díjbekérőn szereplő összeget egyenlíti ki, akkor ez az időszak a díjbekérőn szereplő időszakkal is megegyezik.)
A szerződés két fél között jön létre, egyrészt az Országos Adatbank Kft. (szolgálató) és a díjbekérőn szereplő ügyfél (megrendelõ) között.

A megrendelõ felelõsséget vállal azért, hogy a közölt adatok hitelesek, azok mások jogait nem sértik. A szolgáltató nem vállal felelõsséget az adatbankban megjelenõ és a megrendelõ által visszaigazolt adatatok tartalmáért és ennek jogkövetkezményeiért.
Az adatokat felhasználók (vevõk) és a megrendelõ között létrejövõ jogviszonynak a szolgáltató nem alanya.

 
Utolsó módosítás dátuma: 2019-09-22
Minden jog fenntartva